16. oddíl Antares – výlet + Klub K – mandaly

P1020244

V uplynulých dvou víkendech proběhly hned dvě akce. Minulý týden to byl výlet 16. oddílu Antares a tento schůzka Klubu K.

Minulý víkend proběhl poslední výlet 16. oddílu Antares. Na děti už čekají jen dva srazy a tábor. Pak se z nich stanou noví přírůstci k vedoucím. Proto jsme si jeli poslední výlet pořádně užít. Počasí nám naštěstí přálo a my tak mohli být i venku a hrát nejrůznější hry nebo se jen tak povalovat na louce a rozjímat. Sobotní večer jsme pak věnovali různým psychologickým hrám. Víkend byl po všech stránkách povedený a všichni se už těší na poslední tábor v dětské roli.

 

Tuto sobotu proběhla další schůzka Klubu K. Tentokrát jsme vysypávali mandaly. Nakonec se nás sešlo pěkné hejno. Všichni se pustili s vervou do vysypávání mandal. Ti rychlejší si zvládli další mandalu i vykreslit. Všechny výrobky si jejich tvůrci odnesli domů jako památku. Nakonec jsme si stihli záhrát i několik deskových a pohybových her. Pro příští schůzku Klubu K sledujte stránky. Brzy se zde objeví další téma.

Fotky z výletu 16. oddílu Antares si můžete prohlédnout zde.

Fotky z Klubu K si můžete prohlédnout zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..