Mezinárodní konference je za námi

UchošlapMezinárodní konference o Uchošlapech je zdárně za námi. Všechny instituce odprezentovaly své výzkumy. A že bylo co zkoumat. Dokonce i na studium Uchošlapí řeči se dostalo. To ale není všechno, co se na konferenci dělo.

Bohužel se nedostalo na zlatý hřeb konference – přednášku Olafa Björndløna o Uchošlapech Snöiga, protože ho těsně před jeho vystoupením Uchošlapy unesli. Naštěstí nám zanechal stopu ze svítících tyčinek, tak jsme ho i potmě mohli najít. Nakonec jsme dumyslným odrazem laseru přes zrcadlo přetavili jeho pouta a osvobodili ho. Bohužel byl z únosu tak otřesen, že se odjel vzpamatovat domů.

Každá instituce soutěžila po celou dobu konference o granty, za které si mohla nakoupit vybavení pro své výzkumy. Kromě toho proběhlo i několik seminářů týkajících se života Uchošlapů, jejich hnízdění a odlovu. I školením první pomoci při napadení Uchošlapem jsme prošli.

Během dne jsme lovili Uchošlapy, kteří se vyskytovali doslova všude. V sobotu nás dokonce vzbudil poplach, protože Uchošlapi se dostali ve velkém hejnu do budovy. Naštěstí nebyl nikdo pokousán. Vědci z AUL nám připravili aktivity na procvičení lovu Uchošlapů i takové, kdy jsme se naopak vcítili do jejich kůže a jako jednotlivé kolonie jsme zápasili o více životního prostoru.

Na konci konference jsme dostali možnost splnit atestaci 3. stupně uchošlapologa, kterou jsme všichni úspěšně složili. Nyní můžeme samostatně odlovit Uchošlapy, pokud se někde vyskytnou. Takže pokud v kuchyni objevíte na zemi podivný bílý prášek a váš koš je vybrakovaný, zavolejte AUL. Jistě k vám někoho vyšle, aby vám pomohl.

 

Fotky z konference si můžete prohlédnout zde. Díky přítomné reportérce se můžete těšit i na videoshrnutí konference.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..