Otevíráme nový sobotní Klub Kosmík

Drakiada_2013Máme dobrou zprávu pro všechny příznivce rukodělných činností, zábavných her a společnosti kamarádů. Galaxie otevírá nový sobotní volnočasový Klub Kosmík. Jednou za čtrnáct dní odpoledne se sejdeme v naší klubovně, abychom společně vyplnili volnou sobotu výtvarnými činnostmi, hrami a společným časem s kamarády.

Každá schůzka Klubu Kosmík je otevřená úplně pro všechny. Můžete si přivézt své kamárady, kteří v týdnu nemají čas chodit na schůzky oddílů a pochlubit se hrami, které na schůzkách hrajete. Navíc si i něco pěkného odnesete domů.

Začínáme už v sobotu 9.11. a to ve velkém stylu – DRAKIÁDOU. Protože to je první schůzka Klubu Kosmík, tak je celodenní. Ráno se sejdeme v naší klubovně, kde si vyrobíme draky a odpoledne je půjdeme provětrat do parku.

Nechcete snad vyrábět draky? Nebo vás to neláká? I pro vás má Klub Kosmík řešení. Přijdťe si zahrát nespočet deskových nebo stolních her s kamarády, připravit si společně s nimi projekt do školy, nechat si poradit před písemkou od vedoucích nebo se jen prostě schovat před zimou a poklábosit s kamarády. Náplň Klubu Kosmík si tvoříte i vy sami!

Naše klubovna je otevřená pro všechny příznivce her, výtvarných činností a dobré zábavy. Přijďte v sobotu společně s námi zkrotit draky. Těšíme se na vás.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..