Pátrání po dinosaurovi započalo!

První den tábora se naše výprava sešla v hojném počtu. Bylo nás celých deset dobrodruhů. Zjistili jsme, že o dinosaurech spoustu věcí už víme, ale i přesto jsme si řekli ještě něco navíc.

Pak jsme se vydali do Malé Chuchle. Tam směřovala naše první stopa. Reportáž z televizních novin o výskytu dinosaura ( viz. předchozí článek) v Malé Chuchli. Cestu jsme zvládli v pořádku, jenže potom nás zradilo počasí. Jen co jsme vylezli z autobusu začalo mrholit. Ale my přeci nejsme z cukru a trocha vody nám neublíží. A tak jsme se vydali na cestu. Cestou jsme však narazili na stopu po záhadném stegosaurovi. Napřed jsme nalezli stopy a později i šupinu z dinosauří kůže, kterou jsem si vzali sebou do klubovny na pozdější prozkoumání. Šli jsme chvíli lesem až se před námi objevila malá lesní ZOO. Krocani, veverky, mufloni, krkavci, daňci i lišky se před námi schovávali v klecích a lenošili. Se zájmem jsme si je prohlíželi a oni pořád jen líně leželi.

Potom nás už čekala jen cesta zpět do klubovny kde jsme si hned po příchodu dali výborný oběd připravený z domova a maminek a chvilku odpočívali.

Po obědě nás čekaly soutěže po skupinkách – naše dvě výpravy soutěžily o body proti sobě. Malovali jsem si svoje erby, venku hráli hry a snažili jsme se vcítit do dinosauří kůže. Na pátou hodinu jsme už ale museli být zase zpět v klubovně kde nás čekali naši rodiče. Ale smutní nejsme. Čeká nás ještě přeci zítřek a další dny našeho příměstského tábora.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..