Galaxie na Královské cestě aneb Bambiriáda opět s námi…

[thumb:2942:l] Po celou dobu Bambiriády, letos na Střeleckém a dětském ostrově v Praze, zajišťují i naši dobrovolníci některá stanoviště pro děti od 24.5.do 27.5.2007.

V sobotu po celý den probíhala hra pro dětské oddíly či kluby a také rodiče s dětmi Královskou cestou. Děti tak obcházely původní královskou cestou od Můstku až po Hradčany různá stanoviště a soutěžily v historických znalostech. Na stanovištích je čekaly kostýmované postavy, které jim pokládaly otázky a razítkovaly jejich kartičky za splněné úkoly.

Naše stanoviště bylo např. na Ovocném trhu u Stavovského divadla, kde byla Linda, Matěj, Honza a Aleš (jako divadelníci a W.A.Mozart) a další v Nerudové ulici kde byla Bára, Martina a Honzové (jako Rudolf II, hraběnka Stradová, Magistr Kelly a tajemná Sirael). Akce měla ohromný úspěch doložený návštěvností. Takže to potěšilo jak pořadatele, tak i děti a rodiče, co cestu absolvovali.

Naše bambiriádní stanoviště sportovních her bylo možné nalézt na Dětském ostrově ve stáncích sdružení Pionýr, vedle táborníků, Teedeetů a teepee.

Všechny názvy stanovišť vytvořili rovněž naši vedoucí.

Text a foto: Lee

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..