Antares zkrotil draky

Účastníci zájezdu v celé kráse

V pátek jsme se vydali na cestu do Košovic s cílem zkrotit nepoddajné a divoké draky. Ačkoliv naše cesta měla být převážně nebezpečná, v osádce nám scházeli muži. Vlastně to byla spíše dámská jízda, kromě tří kluků vedoucích samé dámy.

Do Košovic jsme dorazili v pořádku avšak už za tmy. Ještě ten večer jsme si vyrobili draky na druhý den a zahráli jsme si několik karetních společenských her.

V sobotu jsme se vydali nalézt draka, kterého bychom mohli zkrotit. Holky rozdělené na skupinky Barbie a Teal’c (po původu nepátrejte) sveřepě hledali draka kde se jen dalo. Ale jak už to tak bývá, drak si nakonec našel nás. Nezakleli jsme se ho a oškubali jsme mu všechny jeho šupiny, bez kterých byl proti nám bezmocný.

Po obědě jsme se pokusili přimět draky k letu, ale příliš se nám to nedařilo. Pravda, zatím to byli jen kupovaní. Zkouška ohněm pro námi vyrobené byla teprve před námi.

Barvení draka

Co nedokázal drak dokázalo počasí. Obloha se asi už nemohla dívat na naše marné počínání a zkropila nás deštěm. Utekli jsme do bezpečí pod střechu a opět jsme se sesedli kolem stolu, abychom svedli další klání v karetních hrách.

Viki v sedle

Neděle byl Den D pro naše draky. Tentokát si s námi pohrál vítr. Zatímco předchozí den foukal jako by chtěl odnést střechu, v neděli se ani nehnul. Přesto se nám vytrvalým úsilím a během podařilo dostat draky do vzduchu čímž jsme potvrdili naše krotitelské schopnosti. Holky si ještě zajezdily na koních a pomalu byl čas se pakovat na cestu domů.

Na fotky z výletu se můžete podívat zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..