Antares na sněhu

Kuba na saních

V celé republice je sněhová kalamita. Vlaky stojí, auta nejedou. JUPÍ! Proč být tedy zavřeni v klubovně, když venku je tolik sněhu?

Přesně tak. A drže se tohoto pravidla jsme vyrazili do Riegrových sadů užít si trochu sněhových radovánek. Vybaveni boby, saněmi a igelitovými pytly, dorazili jsme na kopec zvaný Vyhlídka. Za jasného počasí odtud můžete vidět Pražský Hrad a Hradčany jako na dlani. Ve Středu byla ale taková mlha, že z této podívané nic nebylo. To nás ovšem vůbec netrápilo. My jsme přišli kvůli něčemu jinému.

Všichni se vrhli do první testovací jizdy. Dole jsme si mohli pochvalně zamručet. Sníh byl dobře uježděný a promrzlý. Nakonec se na kopec vrhli i vedoucí. Ovšem igelitové pytle nejsou vozítka stavěná pro rychlost. Tolik na mou omluvu, proč jsem nevyhrál jediný závod.

Okolo páté hodiny se setmělo a my pomalu začali pomýšlet na návrat. Komu by se ale chtělo odcházet od takové legrace? Nakonec jsme svedli sněhovou bitvu stylem všichni proti všem a za stálého bombardování sněhovými koulemi jsme odešli zpátky ke klubovně.

Pokud se předpovědi meteorologů ukáží jako liché, vyrazíme na kopec i příští Středu.

Více fotografií naleznete pod tímto odkazem.

One thought on “Antares na sněhu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..