Začínáme rozdávat přihlášky na tábor

Ahoj všichni, dneškem počínaje začínáme rozdávat našim registrovaným členům přihlášky na letní tábor Bojanovice 2006. Všimněte si, prosím, toho magického slovíčka „registrovaným“. Všichni, kdo zaplatili registrační poplatky, mají celý únor a březen na to, aby odevzdali vyplněnou přihlášku a nemuseli se tak bát, že pro ně na táboře už nezbude místo. Po uplynutí těchto dvou měsíců se může na tábor přihlásit kdokoli až do naplnění kapacity, což je 90 míst. Máme pro vás pár tipů jak si 100procentně zajistit místo …

1. Co nejdříve si vyzvedněte přihlášku v klubovně – všem registrovaným, kteří se do klubovny z nějakých důvodů nemohou dostat (bydlí mimo Prahu, mimo ČR, nechodí na schůzky a bydlí na druhém konci Prahy) bude zaslána poštou. Pokud máte máte přístup k elektronické poště, můžete si o přihlášku napsat Leecovi na jeho e-mail lee@147.cz. Přihláška i potvrzení o zdravotní způsobilosti vám přijde obratem.

2. Přihlášku odevzdejte co nejdříve, nejpozději však poslední den v březnu. Později už vám nikdo nezaručí volné místo!!!

3. Přihlášku odevzdejte nejlépe společně s lékařským potvrzením o způsobilosti – toto potvrzení vydávají praktičtí lékaři a je platné jeden kalendářní rok. Můžete tak využít i to, které potřebujete na školu v přírodě nebo lyžařský výcvik. Upřednostňujeme originály, ale spokojíme se i s kopií.

4. Cena pro registrované je letos 4 000,-, pro neregistrované 4 500,-. Zaplatit můžete kdykoli od chvíle, kdy vám bude přidělen variabilní symbol, tj. po odevzdání přihlášky a následném zápisu do databáze, do konce května (max. června).

O náš tábor bude letos opravdu velká rvačka a rozhodně jsem jen tak neplácal do větru. Nenechávejte odevzdání přihlášek na poslední chvíli, mohlo by se vám to taky pěkně vymstít!

Za 147. PS GALAXIE


Pája

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..