Skarabeus Online a Lukáš M

LukášJsou to už více než dva týdny, co jsme položili deset zvídavých otázek Petře. A protože se k nám donesly hlasy lidu, že byste se rádi něco dozvěděli i o nejmladších vedoucích (instruktorech), přinášíme vám dnes zbrusu nové interview s Lukášem Michlovským. Možná vás překvapí, že jeho ideální víkend má podobu romatické procházky ve dvou. Ale nepředbíhejme.

Jak dlouho jsi na naší skupině?

Na skupině jsem už od druhé třídy, byl jsem o rok starší než ostatní kamarádi, s kterými jsem chodil do oddílu. Užil jsem si s nimi spoustu legrace. Teďka jsem ve třeťáku a myslím, že je to už více jak 11 let.

Jak se jmenoval tvůj první oddíl?

Můj první oddíl byl 1. oddíl Delphinus… a strašně rád na něj vzpomínám.

Jaký byl tvůj oddílový vedoucí?

Pamatuji si, že to byli na začátku Erik a Irena. Irena pak odešla k jinému oddílu, a až do konce s námi vydržel Erik.

Jaký oddíl vedeš dnes?

Já sám oddíl nevedu, ale chodím jako instruktor k jednomu z nových oddílů – 1. oddíl Ještěrky.

Měl jsi někdy na skupině tajnou lásku? Řekneš nám její jméno?

No, tak tajnou lásku =o) , myslím že to nebyla tajná láska a myslím, že o ní každý ví… trvalo to docela dlouho – jmenuje se Bára Čechová. Jinak na nějakou jinou… si nepamatuji.. ani snad nebyla.


Slavná fotka z tábora 2004

Přemýšlel jsi nad tím jak se budou jmenovat tvoje děti? Jak kluk a jak holka?

Nad jmény (budoucích) dětí jsem vážně ještě nepřemýšlel :o) a ještě dlouho přemýšlet nebudu. Myslím, že v 17 letech mám ještě času dost. Jediné, co vím je, že bych chtěl dvě děti. Nejlépe kluka a holku.

Jaká je tvoje oblíbená kniha?

Moje oblíbená kniha, kterou jsem nedávno dočetl, a která (nejen) mě inspirovala, byla kniha od George Orwella – 1984. Jinak moc nečtu, ale když se už do něčeho pustím, tak to stojí za to.

Kdybys mohl cestovat kamkoliv, kam by to bylo?

Strašně rád bych se podíval třeba do střední Ameriky. Třeba na Yucatan – tam, kde sídlili Mayové. Strašně moc se mi líbí jejich architektura… a mám k tomu nějaký vztah. 🙂 Jinak bych se třeba chtěl podívat do severských států v Evropě.

Jak si představuješ ideálně strávený víkend?

To záleží na okolnostech. Ale můj ideální víkend – krásné pohodové probuzení, snídaně… a pak třeba krásný výlet – na hrad, nebo někam na procházku do míst, kde je to moc pěkné. Hlavně někam do přírody, abych ji mohl obdivovat.. a mít s sebou třeba někoho, kdo by jí obdivoval se mnou ;o) Není nad to se někde krásně projít na čerstvém vzduchu s někým, koho máte rádi.

Co bys popřál členům Galaxie?

Vedoucím a instruktorům bych popřál mnoho štěstí, úspěchů a radosti při práci s dětmi, a dětem, aby se jim tady moc líbilo a aby se sem rády vracely a měly na co vzpomínat. A tak všeobecně – aby spolu všichni dobře vycházeli a společnými silami přispívali k existenci naší Galaxie.

Díky za rozhovor. Máťa

Scarabeus

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..