Zimní sraz – Všenory 2005

Aton 2004Zima se sice vrátila v plné síle, ale to nás přece neodradí. Zabalte si čepice, rukavice a šály, protože ani ne za měsíc vyrážíme na zimní sraz.

Odjíždíme v pátek 11.2.2005 v 16:00 od ZŠ Jaroslava Seiferta ve Vlkově ulici a vrátíme se 13.2. mezi 16:30 – 17:00 tamtéž. A jelikož se sraz koná ve Všenorech, které jsou kousek od Prahy, pojedeme na místo určení vlakem. Jednak je to romantičtější a druhak (to je ale divný slovo) je ve vlaku větší legrace.

Pojedeme z Hlavního nádraží, na které se musíme nějak dostat, takže si nezapomeňte dva lístky (přestupní, tj. plnohodnotné) nebo tramvajenku! A hlavně!!! Různé igelitky, plátěné tašky i tašky přes rameno nechte doma. Koukejte si zabalit všechno do jednoho batohu, protože ve Všenorech půjdeme kousek pěšky a takovou vymoženost jako je pražská MHD tam nemají :).

Program srazu je zahalen tajemstvím, ale kdo jel s námi minulý rok, může … ne neřeknu vám to, nechte se překvapit. Jenom doufám, že do té doby napadne nějaký sníh, protože taková pořádná koulovačka už tu nebyla hooodně dloho.

Přihlášky na sraz už jsou k dispozici v klubovně, tak si o ně nezapomeňte svým vedoucím říct.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..