Fotosoutěž „DETAJLY“

foto_logo

S novým rokem vyhlašujeme i novou soutěž a to jak pro děti, vedoucí, tak i pro rodiče. Každých 14 dní se těchto webových stránkách objeví fotka nějakého detailu. Vaším úkolem bude poznat, co to je: předmět, část věci, zvíře, osoba atd…
Odpovídat budete na tento e-mail ladislav@147.cz. S první odpovědí napište své jméno, příjmení, věk a přezdívku (Nick), pod kterou budete vystupovat a soutěžit, aby až do konce hry nikdo nevěděl, kdo jste.
Na odpověď budete mít vždy 14 dní, pak bude zveřejněn další detajl a vyhodnocení předchozího s ukázkou celého předmětu. A také se ukáží odpovědi ostatních soutěžících.
Soutěžící budou rozděleni do dvou kategorií: děti do 15 let a ostatní nad 15 let.

Bodování:
1) Za naprosto přesnou a správnou odpověď 3 body
2) Za neúplnou, ale hodně blízkou odpověď 2 body
3) Za chybnou odpověď (za účast) 1 bod
4) Prvních 5 správných odpovědí dostane bonus 2 body

Ukázka soutěžní fotografie:
fot_1

Příklady odpovědí a jejich vyhodnocení:
A – Na obrázku je poklop Pražské kanalizace s přblížením na otvor. (naprosto přesná odpověď 3body, pokud byla mezi prvními 5-ti ještě plus 2 body, tedy celkem 5)
B – Je to kovová deska na chodníku. (neúplná, ale blízká odpověď 2 body)
C – Je to vyvrtaná díra v ocelových vratech. (chybná odpověď 1 bod)

Ukázka celého předmětu:
fot_2

První kolo je cvičné, abychom Vás mohli upozornit na případné špatné zaregistrování nebo jiné nesrovnalosti.
Vyhodnocení soutěže proběhne v červnu a na vítěze čeká velmi lákavá odměna, která bude zatím překvapením. Později Vám pošleme její detail. Hodně zdaru při hádání!

Ahoj Láďa a Irena!

První cvičné kolo (do 19.1.2009) – Hádejte, co je na fotce a nezapomeňte se zaregistrovat na e-mailu ladislav@147.cz .
fotosoutez_1

19 thoughts on “Fotosoutěž „DETAJLY“

  1. michnzee says:

    Jinak trochu mimo soutěž 🙂 ale spíše takový bonus pro Vás… v současné době pro registrované uživatele připravuji upravení svého profilu – a možnost přidání vlastního avataru (ikonky). Nyní to už funguje (ikonka se zobrazuje ve fóru!!! jupí 🙂 a ikonku si můžete vybrat u publikování dalšího článku – takže každý další článek můžete označit i svou ikonkou 😉 ) Už se těším na další kolo tak už aby bylo 19.1!!! 🙂 ahoj…

  2. Tarooko says:

    Další kolo bude od 19.1.2009 , kdy bude nová fotografie. Též budou zobrazeny odpovědi soutežících a výsledky (první kolo bylo jen cvičné=bez bodu). Ale další detail už je soutěžní!

  3. Tarooko says:

    Zatím odpovídajících není mnoho, ale někteří ještě zvažují co to asi je na fotografii a přislíbili odpověď později. Klidně přizvěte do soutěže vaše známé, kamarády, děti z oddílů, rodiče,atd… . Musím říci, že některé odpovědi jsou velmi zajímavé :-). Je zvláštní co všechno je v tom vidět. Při skončení kola zveřejníme odpovědi soutěžících.
    Hodně zdaru při hádání!!!

  4. michnzee says:

    Prý se to rozjíždí dobře 🙂 sice nemám přístup k počtu „zúčastnělých“, ale už teď vím že lidé zprávy opravdu posílají 🙂 takže neváhej a zkus také odpovědět 😉

  5. Irena says:

    A najdu tam taky hned fotku s řešením? 🙂 🙂 To byla legrace, já přece nesoutěžím, bohužel. 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..