Změny ve vedení a nový hlavní vedoucí

Lukáš MichlovskýVčera večer se uskutečnilo výroční zasedání skupiny, které vyústilo v největší změny za poslední roky. Čerstvý vítr do skupinových plachet by měl vnést jak nový hlavní vedoucí, který nahradí Leeca po jeho dlouholetém kralování, tak i ostatní zvolení funkcionáři. Obecně by se dalo říci, že věkový průměr našich „managerů“ se snížil tak o deset let a je to dobře. Mládí vpřed! Ale k tomu hlavnímu – novým skupinovým vedoucím se stal Lukáš Michlovský. Všichni mu tímto ještě jednou gratulujeme a přejeme hodně úspěchů a trpělivosti do jeho (minimálně) ročního volebního období.

6 thoughts on “Změny ve vedení a nový hlavní vedoucí

  1. Helča says:

    Já myslím, že Leeho zásluha na posunu a chodu naší skupiny je obrovská. Lukášovi přeji pevné nervy a věřím, že to zvládne.

  2. michnzee says:

    Oddíl Discovery stále pokračuje ve své oddílové činnosti, oddílová vedoucí je Helča a schůzky mají ve čtvrtek od 5hod. Pokud chce oddíl Discovery také svoji rubriku, musí nejprve napsat nějaký článek a publikovat ho. Poté dojde k zviditelnění samotné rubriky. Jinak bych rád poděkoval za Vaši podporu a doufám, že to všechno společně zvládneme 🙂 Lukáš M.

  3. Džáryna says:

    Taky blahopřeju Lukášovi, o kterém si myslím že bude dobrej hlavas. Ale taky bych chtěl
    poděkovat Leecovi za to, jak a kam posunul 147. PS. Byl to fakt velkej kus dopředu a k lepšímu.

  4. Petr Halada says:

    Ahoj Lukáši, po Leecovi nastoupit do funkce není sranda. Jemu za vedení skupiny děkuji, neboť je za co a tobě přeji, ať se ti daří.
    Petr Halada

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..