Podzimní sraz – Ochránili jsme Brokilon

Během víkendu jsme vyrazili do Neškaredic u Kutné Hory na zaklínačskou výpravu. Královna dryád Eithné povolala elfy, zaklínače a ostatní dryády k ochraně lesa Brokilonu před útokem císařství Nilfgaard.

Během víkendu jsme si vyzkoušeli lov nestvůr pod vedením zaklínačů, trénovali jsme paměť a smysly pod vedením elfů a dryády nám ukázaly, jak se nenápadně pohybovat lesem a lovit.

Protože královna odmítla odprodat les císařství, museli jsme se vzchopit, využít kouzel čarodějky, proplížít se do nepřátelského ležení a nilfgaardské vojsko vyhnat. To se nám povedlo a království dryád Brokilon jsme ochránili před rozpínavostí Nilfgaardu.

V sobotu nám sice celý den propršelo, ale to nám náladu nezkazilo. Byli jsme sice většinu dne uvnitř, ale i tak jsme si zahráli spoustu her a užili jsme si zábavu. Večer už se naštěstí počasí umoudřilo a my jsme si mohli před bojovkou opéct buřty nad ohněm. V neděli už bylo pěkné počasí, tak jsme byli celé dopoledne venku a doháněli, co nám počasí v sobotu překazilo.

Na fotky z víkendu se můžete podívat zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..