Tak nám to začalo, aneb Tábor: Den první

Odjezd

Tak je to tady! Tábor, na který se těšili všichni – děti (odpočinou si od rodičů) i jejich rodiče (odpočinou si od dětí), konečně včera odstartoval. Na náměstí před VŠE v Praze se sešel celkem slušný dav a pan Churchill se ze svého podstavce asi nestačil divit. 🙂

Po třech hodinách cesty děti v pořádku dorazily do Bojanovic. Všichni přežili cestu bez úhony. Ihned po příjezdu proběhlo rozdělení do sekcí (nakonec tradičně na nejmladší, mladší a starší) a mohli jsme se ubytovat.

Potom následovaly fyzické testy, které měly ohodnotit nové členy Centra Galaxie, které jsem dosud neznali, ale přidali se také všichni ostatní (např. skok do dálky, běh na 50 metrů, vytrvalostní běh, atd.) Mezitím se běžel také vstupní závod – všichni kupodivu doběhli, nikdo se neztratil.

Večer bylo jako tradičně Zahajovací zasedání Centra Galaxie, které se odehrávalo v duchu čtyř elementů (voda, vzduch, oheň a země). Tradičně byli zvoleni prorektoři, děkani, proděkani a byly vylosovány názvy sekcí.

Po zahajovacím zasedání Centra Galaxie se ještě sešly týmy se svými rektory v týmových okrscích, umístěných ve čtyřech světových stranách tábora.

Těsně před večerkou nás přepadla Černá růže. Ukradla pár kousků Tabu a utekla. Po chvilce sledování jsme dorazili na místo, kde se Černá růže setkala s nějakým vědcem. Předali si tabu a něco uložili do mrtvé schránky. Když odešli, schránku jsme prohledali a našli dokumenty o čtyřech elementech a údaje kde se nacházejí. Po nějaké chvilce se agenti LRN vrátili a my byli donuceni opustit svůj úkryt a vrátit se do tábora. Nakonec byly pro bezpečnost sestaveny hlídky a šlo se spát.

Tolik zprávy z prvního dne.

Vaše

147. PS GALAXIE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..