15. den – Pravěk 3

DSC_0129Dnes nás čekalo zakončení expedice Pravěk. Po včerejším napínavém večeru jsme si užili docela uvolněný den. Dopoledne jsme si zahráli týmovou hru Opuštěný ostrov, při které jsme společnými silami sbírali na ostrově nejrůznější suroviny a stavěli z nich obydlí. Ta jsme dále vylepšovali a stavěli stále lepší a lepší domy. Po této běhací hře jsme až do oběda odpočívali a někteří využili času k zopakování si databanky z expedice Pravěk.

O poledním klidu nám vedoucí připravili parádní překvapení. Postavili nám vodní klouzačku. Šli jsme tedy do plavek, namydlili se a začali se klouzat. V letním horku to bylo osvěžující a navíc to byla pořádná sranda 🙂

Odpoledne jsme si poměřili svoje znalosti při závodě databanky. Na trase lesem nás čekaly nejrůznější otázky na téma pravěk. O Venuších, pravěkých lovcích, nástěnných malbách, ale i o třech bratrech, které jsme poznali v přesunu. Některé otázky byly jednoduché, jiné záludné, ale všichni jsme závod zvládli.

Po večeři jsme vyhlásili výsledky za uplynulé tři dny, všichni jsme si na památku odnesli malované připínací placky na tričko a prohlásili jsme expedici Pravěk za ukončenou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..