Den 3. – Půlden sekcí

Kategorie nejmladších:
Dnešní dopoledne se neslo v duchu dne sekcí. S nejmenšími jsme se odebrali do lesa, kde jsme stavěli domečky z materiálů, které nám přišel zrovna pod ruku :). Také jsme si zahráli hru, při které se děti snažily proplížit hustým houštím a dostat se k vedoucím, tak aby je nikdo neviděl. Následovala hra na schovávanou a nakonec jsme se vrátili do tábora na oběd.

Kategorie mladších:
Naší mladší se ke dni setká nejprve rozhodli jít do lesa, kde hráli poznávací kompot nebo plížení a velmi úspěšný pěvecký souboj, u kterého slyšeli spoustu zajímavých interpretací a moc se bavili. Následně se přesunuli do tábora, kde probíhala velká táborová schovávaná a obeznámení s pravidly o bezpečnosti při přesunech,

Kategorie starších:
Třetí den jsme strávili na dobrodružném výletě, všichni starší dohromady. Jako celá kategorie jsme se vydali na příjemnou procházku skrz lesy a několik polí do nedalekého městečka Jevišovice. Po příchodu do centra vzaly děti útokem občerstvení, kde měli úžasný výběr zmrzlin. Zbytek našeho společného času jsme strávili hraním různých her a děláním blbostí ;).

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..