Příběh na pokračování #3

Dalším oddílem v pořadí byl 9. oddíl Asterion. Toto je jejich příběh:

Chrchelák a země strachu

Chcrchelák navštívil planetu strachu, kde vládl zlý pán Merkur. Po sestupu na planetu potkal sušenku s nohama, rukama a hlavou. Ba sušenka dokonce mluvila. Chrchelák se od ní dozvěděl, jak planeta funguje, že na ní vládne zlý pan Merkur a že sušenkami to nekončí. Merkur měl armádu zmutovaných koz, která ho na slovo poslouchala. Ale ne všichni měli pana Merkura rádi, sušenky mu byli dokonale oddaní, ale co kozy.

Chrchelák zjistil, že armáda koz Merkura nerada poslouchá, ale že se bojí cokoliv říct. Přemýšlel, jestli by to nešlo změnit a v tom uviděl na obloze světýlko, po chvíli už to světýlko bylo větší a tvarově se to podobalo vesmírné lodi. Loď po několika málo chvílích přistálá kousek od Chrcheláká, ten neváhál ani chvilku a šel k lodi zjistit, co je zač. Z lodi vystoupil mimozemšťan, kterému se Chcrchelák moc líbil a během chvilky z nich byli opravdu dobří přátelé.

Mimozemšťan se po chvíli od Chrcheláká dozvěděl, jak to na planetě chodí a řekli si, že to změní. Vymysleli dokonalý plán, díky kterému by mohli být kozy šťastny a pán Merkur zničen. Přemluvili kozy, aby snědly sušenkovou armádu a postavily

se tím pánovi zla. Kozy neváhaly a pustili se do díla, vždy chytly sušenku mezi kopyta a začaly jíst. Po několika dnech bylo hotovo.

Chrchelák pomohl kozám vybudovat novou vládu a zařídit vše tak, aby byli všichni spokojení. Pán Merkur se nikdy nenašel a všichni doufají, že už se nikdy neukáže.

Jak se tak Chrchelák kamarádil s mimozemšťanem, zjistil, že je taky cestovatel a že mají vlastně docela podobné záměry, proto přijal mimozemšťanovu nabídku a nalodil se k němu do vesmírné lodě. Usedli do křesel, mimozemšťan nastartoval a vydali se ke hvězdám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..