Podzimní sraz – Cherub

p1060966O víkendu proběhl v Čáslavi základní výcvik dětské špionážní organizace CHERUB, na kterém jsme nesměli chybět.

V pátek jsme prošli vstupními testy zaměřenými na sílu, inteligenci, bystrost a odvahu a prokázali jsme, že jsem hodni podstoupit výcvik CHERUB a pak už byl čas jít na kutě.

Na ranním nástupu nám bylo sděleno několik důležitých informací ohledně organizace CHERUB a výcviku, který nás čekal. Při této příležitosti nám byly rozdány světle modrá trička s logem CHERUB, která označují agenta procházejícího výcvikem. Následně jsme byli rozděleni do tří skupin: Alfa, Beta a Gama. A vše začalo!

Po důkladné rozcvičce, která byla vedena personálem CHERUB, nás čekala první překážková dráha, neboť agenti CHERUB musí být rychlí a obratní. Nechybělo ani několik skupinkových her prověřujících naši spolupráci a vynalézavost. Během dopoledne nám byla k dispozici střelnice s nejrůznějšími typy sportovních pušek.

Po výtečném obědě a krátkém odpočinku jsme si zaběhli další překážkovou dráhu – tentokrát na skupinky. A náš výcvik pokračoval…

Během večera jsme dostali zprávu, že v našem blízkém okolí má dojít k setkání teroristů, to jsme nemohli nechat jen tak! A než jsme se nadáli, čekala nás první mise.

Pod vedením bývalého agenta Jamese Adamse se nám podařilo odposlechnout plány teroristického útoku. Informace jsme sdělili předsedkyni CHERUB. Ta vyslala agenty, aby situaci vyřešili.

Další den jsme zdárně dokončili výcvik a pak už huráá na vlak a domů!!!

Fotky ze srazu si můžete prohlédnout zde.

Krátké video ze srazu naleznete zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..