14. den – Univerziáda II

uni_webDnes (14.den) přišla na řadu opět Universiáda. Ráno jsme se pořádně protáhli, abychom si při sportu neublížili. Program jsme zahájili během s pochodní, vztyčením universiádní vlajky a přísahami sportovců a rozhodčích. Potom jsme zhlédli krásně připravené černé divadlo a mohli jsme se rozdělit k jednotlivým disciplínám.

V dopoledním programu nás pro jednotlivce čekaly tyto sporty: přespolní běh, skok z místa, hod oštěpem, běh na 60 m, skok do výšky a hod diskem. Následovaly turnaje sekcí, které spolu soupeřily v přehazované, vybíjené a ve freesbee.

Potom, co jsme se posilnili obědem, tak proběhla celotáborová vědecká rada, kde jsme se potřebovali dohodnout, jak budeme dále postupovat při pátrání po cestovateli. Bohužel jsme neměli žádné další heslo ani informace, které by nás za ním mohly dovést. Proto jsme se rozhodli, že bude nutné prozkoumat okolí a zkusit najít nějaké vodítko.

Odpočinuli jsme si a začali znovu sportovat. Disciplíny jednotlivců byly stejné jako dopoledne, ale turnaje sekcí byly tentokrát v míčkované, freesbee a přehazované. K večeru jsme ještě běželi dlouhé štafety.

Když jsme se postupně ukládali ke spánku, vyrušil nás Ašút přicházející k horní bráně tábora. Předal nám dopis a hned zase odešel. Zřejmě to byl námi hledaný cestovatel. V dopise jsme se o něm dozvěděli několik informací a dostali jsme heslo k jednomu ze souborů v jeho počítači. Myslí si, že se při cestování časem chováme stejně jako on a chtěl by s námi zahájit spolupráci. To už ale probereme zítra, protože je čas jít spát.

One thought on “14. den – Univerziáda II

  1. JULINKA VILÍMKOVÁ says:

    Ahoj Julinko,
    Viktor přijede až dnes večer, přiveze Ti žvejky, už jenom pět nocí a jsi doma, jestlipak se těšíš? Užívej si zbylých dnů a v sobotu ahoj.
    máma

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..