Plesová sezóna zahájena

18.12.2007 Jsem se hezky nastrojila, namalovala, učesala a navoněla. A proč? Protože jsem byla pozvaná na společný vánoční ples Ještěrek a Revolution. Všichni byli v gala, Macina si dokonce koupila nové šaty a kluci přišli v sakách. Jako každý ples byl i tento zahájen přehlídkou skupinových sestav. Revolution se blýskl s Cha-cha ( dokonce i New York zvládli) a Ještěrky ukázaly precizní provedení Mazurky.

Pak začala ta správná zábava. Brambůrky a oříšky byly vsypány do mísy, připravený hudební mix spuštěn a Matěj nás zahrnul několika soutěžemi. Bavily se nejen děti, ale i vedoucí.

Hry byly tradiční i netradiční. Tančili jsme v párech s míčkem, na archu papíru, provlékali si provázek pod šaty, a vrcholem bylo LIMBO. Někteří se nechali vyhecovat k opravdu nevídaným výkonům. Fotky si můžete prohlédnout v galerii.

Doufám, že tímto plesová sezóna neskončila a bude pokračovat minimálně plesy maturitními.

Díky za pozvání
Petra S.

Jak se všichni bavili můžete vidět na fotkách, které naleznete právě zde.

2 thoughts on “Plesová sezóna zahájena

  1. Irena says:

    Bylo to opravdu pěkné, děkujeme Revolution za pozvání. Macina s Matějem to perfektně zvládli a našim dětem se vůbec nechtělo domů. Dokonce Honza volal rodičům, jestli může přijít až později.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..