Výsledky celoroční soutěže Praha objektivem Galaxie a vyhlášení vítězů

A je to tady!!! Soutěž, která odstartovala 13.10. minulého roku, už je minulostí. Sedm měsíců jste měli možnost zápolit o některou z cen, jimž vévodí 50% sleva z ceny tábora a nyní nastal čas splnit slib a ceny vydat. A ještě než se tak stane, můžu vám prozradit, že na příští rok už teď chystáme další fotografickou soutěž, ve které se ale tentokrát budete muset snažit vy. Ale teď už ke slíbeným výsledkům…

Netuším proč, ale i přesto, že soutěžit mohla celá rodina a soutěž nebyla nijak omezena věkem, soutěžících byla jenom hrstka a na cenu nakonec dosáhli pouze dva (viz omezení v pravidlech) o jejichž pořadí nakonec rozhodl pouze jediný bod!!!

S konečným počtem bodů 214 se tedy na prvním místě v naší soutěži umístil, a slevu ve výši 50% ceny z letního tábora Bojanovice 2006 získává, FILIP NOVÁK, za kterého soutěžila nejspíš maminka a odpovědi nám chodily z e-mailové adresy maruska.n@………cz

Druhé místo a s ním spojenou slevu 30% z ceny letního tábora Bojanovice 2006 pak s konečným počtem bodů 213 obsadila rodina PETRUSOVA, za kterou soutěžil táta Petrus.

Žádný jiný účastník soutěže se bohužel nedostal přes stanovenou bodovou hranici či počet odpovědí zaslaných v týdenním limitu.

V samostatné kategorii vedoucích probíhal dlouhou dobu podobně lítý boj, ale nakonec rozhodlo posledních pár otázek. V kategorii „seniorů“ dopadla soutěž následovně:



1. místo – Peťa Seitzová – 215 bodů

2. místo – Lee Louda – 202 bodů

3. místo – Irča Loudová – 171 bodů

4. místo – Milan Jandus – 95 bodů

5. místo – Helča Sochrová – 64 bodů

Soutěžit ještě zkoušeli Máťa a Háňa, ale bohužel se ani oni nedostali přes stanovenou hranici bodů či otázek.

Ceny pro vedoucí jsou zatím tajemstvím, které na některém z příštích kolektivů odtajním.

Všem výhercům gratulujeme a doufám, že si soutěžení s námi pořádně užili.

Za 147. PS Galaxie

Pája

PS: Jelikož na poslední otázku nikdo neodpověděl, tak vám prozradím, že se jednalo o jedno ze dvou sousoší, které stojí před památníkem na Vítkově (na druhé straně než je kůň s Janem Žižkou).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..